torsdag 1 september 2011

Lila klöverdregglis

Då har jag äntligen sytt en dregglis, eller rättare sagt flera stycken men det kommer endast kort på en just nu. Perfekta att ha till matning, när joline dricker ur flaskan så dräller hon en del och då är denna perfekt. Även om man har en liten dreggelbebis, varav namnet. Också toppen om de kommer upp lite kräka efter maten, då lägger man upp den lite på min axel när hon ska rapa och så hamnar det på dregglisen och inte på mammas axel. Även toppen som en liten scarf/halsduk nu när de börjar bli kallare. Ni ser, massor med användningsområden! Blev mycket bebisprat nu :)


 
Tråkigt att färgen inte blir exakt i kameran, den är mer lila om man säger. Jättefint tyg.

2 kommentarer:

 1. Hej,
  Fick tipset om din blogg av en tjej som jag känner :) Måste fråga om priset på dina dregglisar och om det är typ fleece på baksidan så inte kläderna under blir blöta?
  Vad är priset?
  Har en 4-månaders som dregglar så hela arboga snart ligger under vatten :)

  SvaraRadera
 2. Hej Anette. Ja det är fleece på baksidan! Jag tar 50:- styck eller 3 för 120:- och då får du välja vilka tyger du vill ha beroende på vad jag har för tyger hemma. Och så är det vit fleecebaksida. ja dom här är ju kanon, min 5-månaders är också en dregglis så ja använder mina flitigt :)

  SvaraRadera